Fone Revive shopfront success!

Back in July we reported on the shop front controversy in Stroud High Street, where Fone Revive had erected a new shop front inappropriate to the Conservation Area, without permission. They had applied for retrospective planning permission but this was turned down.  You can read our views on this on our news posting here: http://stroudcivicsociety.co.uk/wp/?p=3693

The good news is that Fone Revive have now removed the inappropriate frontage and have re-used the original shop front that was hidden behind.  You can see before and after pictures below:

Before (new shop front put up without planning permission):

After (following refusal of retrospective planning permission, so now using the original design again):

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *